Про фундаментальний розв’язок задачі Коші для деяких параболічних рівнянь зі зростаючими коефіцієнтами та деякі його застосування

  • Т. О. Заболотько Національний технічний університет України ’’Київський політехнічний інститут”, Київ
  • С. Д. Івасишен Національний технічний університет України ’’Київський політехнічний інститут”, Київ
  • Г. С. Пасічник Інститут прикладних проблем механіки і математики ім. Я.С. Підстригача НАН України, Львів

Анотація

Наведено результати дослідження фундаментального розв’язку, коректної розв’язності задачі Коші та інтегрального зображення розв’язків для параболічних рівнянь другого порядку, в яких коефіцієнти при перших похідних за просторовими змінними лінійно за цими змінними зростають на нескінченності, а інші коефіцієнти є сталими.

We study second order parabohc equations, whmh have coeffidents of first derivatives whh respect to spatial variables are growrng at rnfimty as hnear functions and other coeffidents are constants. Results of rnvestigation for the fundamental solution, correct solvabfihy of the Cauchy problem and rntegral representations for such equations are presented.

Завантаження

Дані завантаження ще не доступні.
Опубліковано
2018-10-07
Як цитувати
[1]
Заболотько, Т., Івасишен, С. і Пасічник, Г. 2018. Про фундаментальний розв’язок задачі Коші для деяких параболічних рівнянь зі зростаючими коефіцієнтами та деякі його застосування. Буковинський математичний журнал. 2, 2-3 (Жов 2018).